• shtëpi
  • Kapuç i ngritjes së ngritjes
Kapuç i ngritjes së ngritjes
  • 106X-A Kapaku i diapazonit ngritës Shkalla e lartë e nxjerrjes zhurmë e ulët
    106X-A Kapak me diapazon ngritës Split shkallë e lartë e nxjerrjes zhurmë e ulët Një kapak i diapazonit ju lejon të eleminoni yndyrën e gazrave të gazit ose gazrat e tjerë të dëmshëm. Ky kapak kuzhine është një pajisje kuzhine e domosdoshme. Mund të lartësojë kuzhinën tuaj, dhe gjithashtu sjellin veçoritë më të mira inovative në
  • 106X-B Kapak i diapazonit ngritës Split shkallë e lartë e nxjerrjes zhurmë e ulët
     106X-B Split lifting range hood high extraction rate low noise This is a detachable hood. Unique structure design with split body and panel is innovative and attractive. It is easy to install and disassemble. Also its spilt structure helps you to save more space and transportation cost. Especially,...
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
O N LINE
HULUMTIMI TANI