Counter Top Pllaka gazi

  • Gobë gazi GSC 210C Counter Top me ndezës bronzi xham i butë 2 ndezës

    Gobë gazi GSC 210C Counter Top me ndezës bronzi xham i butë 2 ndezësit Gjerësia 60 cm Burners 2 * 80 mm Burner (2.2 kw + 2.2 kw) Mbështetja e tiganit Enameled Finish Touchhened xham i zi (590*350*6 mm) Ndezja automatike e ndezjes Efikasitet i lartë termik 68% Materiali çelës ABS Madhësia e produktit (L * W * H) mm 600 x 395 x 82 mm madhësia e paketimit të kartonit(L * W * H) mm 665 x 460 x 160 mm (Në ngarkim të sasisë për 40HQ: 1414copë) 1.Dizajn ultra i hollë Kjo pllakë gazi përmban një dizajn ultra të hollë me një sipërfaqe qelqi të butë dhe me shkëlqim të zbutur.
  • GSG 310C Counter Top pllakë gazi me ndezës bronzi xham i butë 3 ndezës

    GSG 310C Counter Top pllakë gazi me ndezës bronzi xham i butë 3 ndezësit Gjerësia 73 cm Burners 2 * 80 mm Burner (2.2 kw + 2.2 kw) Mbështetja e tiganit Enameled Finish Touchhened xham i zi (590*350*6 mm) Ndezja automatike e ndezjes Efikasitet i lartë termik 68% Materiali çelës ABS Madhësia e produktit (L * W * H) mm 730 x 420 x 86 mm madhësia e paketimit të kartonit(L * W * H) mm 790 x 490 x 160 mm (Në ngarkim të sasisë për 40HQ: 1092copë) 1.Dizajn ultra i hollë Kjo pllakë gazi përmban një dizajn ultra të hollë me një sipërfaqe qelqi të butë dhe me shkëlqim të zbutur.
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
O N LINE
HULUMTIMI TANI