Kapuç me rreze revolucionare, i shkëputur, gjendja e dizajnit artistik, duke kursyer hapësirë, funksioni i pastrimit automatik të nxehtësisë
Lexo më shumë
GHG76-310F Pllakë gazi për ndezjen e bronzit të plotë me xham të zbutur 3 ndezës
Lexo më shumë
Kapak i vargut të stilit vertikal, dizajn elegant, fuqi e lartë thithëse, montuar ne mur, miqësore për përdoruesit.
Lexo më shumë
Kapuç me rreze revolucionare, i shkëputur, gjendja e dizajnit artistik, duke kursyer hapësirë, funksioni i pastrimit automatik të nxehtësisë
Lexo më shumë
Kapak i vargut të stilit vertikal, dizajn elegant, fuqi e lartë thithëse, montuar ne mur, miqësore për përdoruesit.
Lexo më shumë
Pllakë tabletash, instalim falas, efikasitet të lartë termik, qelqi i butë i klasit të lartë ndihmon për të azhurnuar kuzhinën tuaj.
Lexo më shumë

Profili i Kompanisë

Ne jemi një nga më të lartët 10 prodhuesit dhe eksportuesit e kapuçave në Kinë. Ne jemi furnizues me kapuç nr.1 në Azinë Juglindore.

Avantazhet e produktit

Produktet tona të kapuçit kanë fuqi të lartë thithëse, zhurmë e ulët, me funksione revolucionare automatike të pastrimit të nxehtësisë, të qëndrueshme dhe miqësore për përdoruesit. Pllakat tona të gazit kanë efikasitet të lartë termik, kursim energjie.

Ekipi i Zhvillimit

Ne kemi një ekip të sofistikuar R&D, ata janë të përkushtuar për të bërë produktet më të mira për klientët tanë. Ata gjithmonë janë duke kërkuar mënyra për të përmirësuar përvojën e klientit duke paguar vëmendje për detajet.

Shërbimi Cilësor

Përgjigje e shpejtë për të gjitha pyetjet, gjithmonë vendosim veten në pozicionin e klientëve, gjithmonë mbështesni klientët tanë duke rekomanduar produkte të përshtatshme me çmime të moderuara.

Historia jonë

Udhëtimi ynë filloi në 2010, kur Dimple u themelua me pasion dhe qëllimin e ofrimit të produkteve dhe shërbimeve të kënaqshme në treg. Nga kapuçet me stil profesional, në pllaka gazi me dizajn elegant, dhe pajisje të tjera të vogla, produktet tona gjithmonë sjellin eksitim për klientët tanë me karakteristikat e tyre unike. Kjo është mënyra se si ne dallojmë veten nga konkurrentët tanë si një furnizues profesional i pajisjeve të kuzhinës OEM / ODM.

O N LINE
HULUMTIMI TANI